Skip navigation

The Kokopo House proves that luxury, eco-minded amenities and off-grid living may co-exist. Peering over the top of the forest, the home’s open structure creates a luxurious treehouse-like escape deep within Papua New Guinea’s volcanic region. Open to the elements, the Kokopo House contains no windows, allowing for natural circulation to pass through the barrier-free house. The walls encourage wind movement and cross ventilation through geometric shapes and patterns that are inspired by the flow of volcanic lava.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: